Klanten vertellen

Reactie van Conny Sprinkhuizen met de QuQuQ KombiBox

Hierbij een aantal foto’s van mijn eerste experiment met de keuken van de Qbox. Zo ontdek je wat je nog mist in je eigen keukeninventaris, maar vooral wat een geweldige uitvinding dit is. De Qbox-keuken is echt super praktisch, stevig, ruim, alles wat je voor twee personen nodig hebt past er in. En de keuken is ook nog eens esthetisch mooi gemaakt. Het fornuis brandt prima en de gasflessen zijn naar mijn inschatting voldoende om zo’n 5 dagen te gebruiken.

Met vriendelijke groet,

Conny Sprinkhuizen


Referentie van Michel & Katja met de MacBox minicamper

Hallo Edzo,

We hebben heel erg plezier van onze MAC BOX MINICAMPER. Het is een prachtig concept wat je levert en het is prima uitgevoerd. We zijn al veel onderweg geweest in Nederland en gaan van de zomer Europa in.

Volgende week gaan we echter een week zonder onze camper op pad! We doen namelijk samen met vrienden mee met de zomereditie van de ‘Carbage Run’.

In 5 dagen gaan we 2500 km door prachtige landschappen afleggen en hopen we zoveel mogelijk geld binnen te halen voor de Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes.
In Nederland leven namelijk veel kinderen in armoede. De stichting regelt en organiseert kinderfeestjes voor die kinderen, zodat zij door hun tussenkomst toch hun verjaardag met vriendjes kunnen vieren.

We zouden het heel erg leuk vinden als je ons met een kleine bijdrage wilt sponsoren!

– Doen we!

Wanneer je (BFG) ons wilt sponsoren dan kun je dat via onderstaand formulier aangeven.

Sponsorformulier Team VWB

– Ja, dat komt goed, we sponsoren, formulier al ingediend!

Hartelijke groet,

Michel Jochems & Katja Berendsen, juni 2019


Referentie Nathalie en Serge uit Gent (B) QuQuQ BusBox in Volkswagen T6 MPV

Wij kochten onze QuQuQ Busbox in het voorjaar van 2018 bij Edzo. We waren bijzonder tevreden over het onthaal, de uitleg en de piekfijne levering en installatie. We trokken ermee naar Duitsland en Tsjechië, met zijn vieren. Mama en papa sliepen in de camper (in ons geval een VW T6 Multivan met QuQuQ) – veertienjarige dochter en haar klasvriendinnetje ernaast in de tent.

Het openklappen van het bed kost echt geen moeite, en weer dichtvouwen evenmin. Door de compactheid van de Busbox houd je trouwens ook nog best veel ruimte over voor bagage (moet ook wel als je met zijn vieren voor enkele weken op reis bent).

Dankzij de ingebouwde koelbox en het gasvuur heb je ook je eigen keukentje bij de hand. Resultaat: vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt, zonder de grote investering van een ‘echte’ camper én de mogelijkheid om je auto ook zonder veel moeite weer om te toveren in een personenwagen.

Als je ‘t ons vraagt: niet twijfelen over de aankoop van een QuQuQ, en ook niet over Edzo als leverancier en plaatser!

Nathalie en Serge – Gent (België) – december 2018


Referentie van Peter en Harmke en Mac box in Citroën Berlingo.

Dag Edzo,

Onze reis van 3 maanden met de Mac box en de Citroën Berlingo zit er inmiddels op. We hebben veel plezier gehad van de box met name van het dikke matras. Slaapt prima!

We hebben veel gezien; Duitsland, Polen, Litouwen, Oekraïne en Tsjechië. En we hebben weinig Nederlandse toeristen gezien. En dat is altijd leuk! In Oekraïne (de stad Livv) zelfs maar 1 Nederlandse auto…..en wat bleek. Deze auto is ook door jou omgebouwd!! Bijzonder om dan net deze Doblo Minicamper tegen te komen! Wellicht is deze auto bekend bij jou?

Groeten Peter en Harmke 7-10-2018

@Peter_en_Harmke: Ja, zeker, dat klopt Peter en Harmke, dit was onze eerste demo Fiat Doblo Minicamper CampUniQ in de kleur brons. Inmiddels verkocht en eigenaar maakt er geweldige vakantietrips mee door heel Europa. Maar wel kicken dat je precies in zo’n grote stad er dan gewoon één tegenkomt!

 


Referentie van Alie en Nittert QuQuQ-1 KombiBox in VW Caddy.

Beste Edzo,

Heel fijn dat je de QuQuQ KombiBox speciaal voor je andere klant en ons hebt opgehaald afgelopen vrijdagmorgen uit Duitsland. We zijn meteen vertrokken met de onze QuQuQ naar Europa Park vlak voor Basel. De eerste indruk van de QuQuQ is zeer goed.

De Kombibox is solide en doet niet onder voor een gewone flightcase. Het matras sliep verrassend lekker. De exacte werking van het gasfornuis in combinatie met de gasbussen heb ik nog niet kunnen ontdekken maar ja, Dat krijg je als je chronisch geen handleidingen leest!

Nogmaals bedankt voor de goede service en prettige samenwerking en veel succes met je bedrijf.

Vriendelijke groet van Alie en Nittert uit Bennekom. (oktober 2018)


Referentie Albert en Moniek Mac Box in Renault Kangoo

Beste Edzo,

Eind mei hebben we onze MAC Box bij je opgehaald. Inmiddels zijn we er al meerdere keren mee wezen kamperen. We hebben er een tent bijgekocht (de Kanga Travelpod Tailgater). Het is heerlijk rondtrekken en kamperen in ons ‘minicampertje’. Omdat in de Renault Kangoo de achterbank helemaal plat kan, is er ook veel ruimte voor bagage. Bij aankomst op de camping zijn we snel geïnstalleerd, de tent staat in een kwartier, het is prima koken in ons keukentje en het bed slaapt heerlijk (met de gordijntjes ook goed donker).

Als we op doorreis zijn, zetten we de tent niet op en hoeven alleen de stoeltjes en het bed uit te klappen en we zijn klaar. Thuis laten we de MAC Box achter in de auto staan. Hoedenplank erop, achterbank weer opgeklapt en er is niets meer van zichtbaar. Als we een weekend weg willen, zijn we zo weer vertrokken.

Zoals we wel verwacht hadden, hebben we veel bekijks op de campings. We hebben al menige bezichtiging gehad van onze MAC Box.

Edzo, nogmaals bedankt voor alle goede adviezen en service. Het was altijd een plezier om te zien met hoeveel liefde en vakmanschap jij en je collega’s in de werkplaats de meest prachtige campers bouwen.

Albert en Moniek.
11 augustus 2018.


Referentie Anja Cremers Mac Box met extra kookplaat in Renault Kangoo

Enorm blij met de persoonlijke service van Edzo de Jonge van 3DotZero Automotive bv Soest.

Afgelopen maanden heeft Edzo ervoor gezorgd dat ik mijn droom kon verwezenlijken. Via de website: www.campers4you.nl las ik een berichtje van een vrouw die met een Mini-camper en hond door Frankrijk heeft gereisd. Zij reisde met een Renault Kangoo die Edzo de Jonge had omgebouwd tot een Mini-camper. Ik was op zoek naar een mogelijkheid om vijf of zes maanden door Frankrijk te reizen. De Mini-camper was voor mij dé oplossing. In overleg met Edzo is de keuze gevallen op een Renault Kangoo. Het voordeel is, dat de achterbank stoelen in de Kangoo helemaal plat kunnen. Het is niet nodig deze stoelen te verwijderen als je op reis gaat. Ben je weer thuis, dan heb je weer een gewone personenauto.

Edzo stelde me voor dat hij mij zou adviseren bij de aankoop van een tweedehandse Kangoo. Gelukkig dat ik hiermee ingestemd heb. Bij de eerste auto die we bezichtigden, bleek de verkopende partij niet helemaal eerlijk te zijn over de afkomst van de auto en de kilometerstand. Via een zoektocht van Edzo bij het RWD kwamen we er achter dat de kilometerstand niet juist was en dat de auto een aantekening had bij de RWD. De tweede auto bij een andere garage was een schot in de roos. Ook nog behoorlijk wat van de prijs afgedongen. Zonder Edzo zijn inmenging was dit niet gelukt!!

Ik heb gekozen voor de Mac Box met een extra kookplaatje. In de werkplaats in Soest is er een voorziening gemaakt zodat ook dit kookplaatje veilig kan staan. Het is allemaal heel snel gegaan. Binnen een paar weken was de auto al klaar. Inclusief mooie gordijntjes, etc.

Dank je wel Edzo en Richard vooral voor het meedenken en de persoonlijke snelle service.

En nu op reis!

De Meern, 11-03-2018

Anja Cremers


Referentie Willem en Jolanda Dam, Enschede. Mac Box in VW Caddy. Augustus 2016.

Dag Edzo,

Edzo we zijn net terug 27/8/16 van een prachtige kampeerplek ” de Pomp” in het Friese Kollummerpomp en weer zo genoten van ons nieuwe mobiele buitenverblijf. We dachten we moeten je toch wat feedback geven over onze jongste aanwinst.

Zo snel kan het gaan, nu alweer voor de zesde keer, een lang weekend opstap met onze VW Caddy + MAC BOX. Al geruime tijd speelden we met de gedachte om low budget, zonder te veel poespas in de natuur te verblijven.  Internet is prachtig medium om hiervoor ideeën op te doen.  Al spoedig komen we op je site uit en maken virtueel kennis met de MAC BOX.  We bezoeken 3DotZero Automotive bv in Soest echter pas op 10 juni 2016.  We krijgen een enthousiaste demo van Edzo de Jonge die ons zonder moeite bijna doet beslissen om gelijk maar een MAC box aan te schaffen. Een even hartelijk referentie bezoek bij Marten en Jannie in Assen trekt ons over de streep. Marten heeft alles uitgestald inclusief luifel, aan-rits-tent en ‘proefslapen’. Als deze krasse zestigers zich zo redden met een basic uitrusting dan moet het voor de vroege vijftigers toch zeker lukken. Half juni wordt de order geplaatst en een maand later krijgen we een mail dat de Mac Box al klaar staat om ingebouwd te worden, een externe 220 volt aansluiting en een gordijn rail te laten plaatsen.  We krijgen door de medewerkers van 3DotZero Automotive bv BV een enthousiast ontvangst, prachtig om te zien dat deze vaklui er zoveel plezier in hebben.

De Mac Box staat bijna permanent in onze auto onder de hoedenplank. (deze Unit is overigens maar met 4 inbusboutjes vastgezet en is eenvoudig te verwijderen)  We zijn in een handomdraai weg, achterbank plat, matras + dekbed, roltas met kleren,  stoelen en de luifel in de auto en binnen 15 minuten zijn we klaar om te vertrekken.  Als we de fietsen mee willen nemen halen we de achterbank er eenvoudig uit en plaatsen we onze rijwielen (voorwiel er wel uit) over dwars achter de voorstoelen.  In de keukenmodule hebben we standaard houdbare etenswaren, specerijen, olie, suiker, koffie, thee,  meel e.d. zitten. Serviesgoed en keuken gerei is standaard aanwezig.  De Waeco koelbox functioneert naar behoren en is vrij geluidsarm, het is handig om vooraf gekoelde etenswaar in je koelbox te zetten voordat je vertrekt.  De koelbox werkt op 220 volt en 12 volt en is in 8 standen te regelen. We kunnen de koelkast makkelijk  1 dag op 12 volt op lage stand laten werken zonder dat deze de accu leeg trekt als de auto niet rijdt.  Het 1 pits gastoestel met windbescherming werkt boven verwachting goed ( we zijn een whisperlite  brander met coleman vloeistof gewend)
Het vervangen van de 15 liter watertank vraagt om enige oefening, maar hiervoor heb je wel stromend water  + wasbak aan boord. Het bed slaapt heerlijk, we hebben gekozen voor een 10cm traagschuim matras, dit doet niet onder voor ons eigen bed. We hebben 1.95 cm bed tot onze beschikking, hiervoor moeten wel  de voorstoelen een stukje naar voren.  Maar je kunt zelfs als je het  “20 cm einde”  van het bed, schuin omhoog scharniert,  met “opgemaakt bed” op pad gaan  (de voorstoelen kunnen dan n.l. weer naar achteren worden geschoven.)  We maken gebruik van een katoenen luifel 4×4 meter die we over de helft van de VW Caddy spannen.  We houden genoeg overdekte leefruimte over, ook bij slecht weer is het hieronder goed vertoeven.

Volgend jaar staat Noorwegen op het program, we zijn er, op een tweede accu na,  helemaal klaar voor.

Met vriendelijke groet,

Willem en Jolanda Dam uit Enschede. 28/08/2016


Referentie Janny en Marten:

Beste Edzo,

Het is er tot nu toe nog niet van gekomen, maar we wilden je altijd nog laten weten hoe goed het kamperen met onze Caddy en de MAC-box is bevallen. We zijn er vorig jaar totaal vijf keer op uitgetrokken voor korte en langere tijd. In die vijf keer hebben we alle weersomstandigheden doorstaan: storm, enorme hoosbuien met windstoten en onweer, hitte(34graden) en koude (4-6 graden op 1400 meter).Dit alles zonder enig probleem.

Wat erg prettig is dat je zo gepakt bent als je weg wilt of wilt verkassen.Ook het opzetten van de tent, inmiddels wel met binnentent, gaat erg snel en makkelijk. En bij dit alles aan belangstelling geen gebrek op elke camping hebben we aanloop gehad van belangstellende mensen. Ook leuk voor het sociale contact!

Het leuke van het concept auto met tent/luifel is dat je vele variaties hebt in het gebruik ervan,al naar gelang de omstandigheden zoals:

  • Ga je alleen een lang weekend weg, dan haal je de achterbank er niet uit. Voor langere tijd is het met het oog op de bagage wel handiger om de bang eruit te halen.
  • Ben je op doorreis en de weersomstandigheden zijn redelijk,dan volstaat het om alleen de luifel te gebruiken en ben je zo klaar.
  • Is het erg warm, dan is het prettiger om in de tent te slapen. Je haalt het matras uit de auto en klaar….Bij kou en nattigheid en op doorreis is het weer prettiger om in de auto te slapen.
  • Ook kun je afhankelijk van de situatie en je plannen de tent aan de auto koppelen of juist naast elkaar gebruiken.
  • Een groot voordeel ook is dat je je auto gemakkelijker kan gebruiken om in moeilijk begaanbaar gebied te komen zoals smalle bergwegen, waar men met een grotere camper niet kan komen.(Wij stonden nl. op een camping halverwege de St.Bernardpas met allemaal grote campers en konden van daar uit naar allerlei zijdalen tochten maken om te wandelen. Deze plaatsen waren voor gewone camperbezitters echter onbereikbaar)

Kortom juist al die mogelijkheden, naast het comfort, maken het kamperen er een stuk prettiger op. Al vragen we ons wel af of we op onze tachtigste nog lenig genoeg zijn om in en uit ons bed in de auto te klauteren. Maar misschien heb je daar tegen die tijd ook wel wat op bedacht!

Ook het demonteren van de box uit de auto is een fluitje van een cent. Vier schroeven los, “kistje”op een verrijdbaar onderstel zetten en klaar! We kijken er nu al weer naar uit om ons “kistje” weer te monteren en hebben al weer heel wat plannen voor dit jaar. Hierover nadenkend vroegen we ons af of onze luifel alsnog kan worden uitgebreid met twee zijkanten en mogelijk ook een voorkant.

Met vriendelijke groet van,

Janny en Marten Verdonk.

Assen, februari 2015


Referentie Trix en Gerben:

Beste Edzo,

Deze zomer zijn we voor het eerst op vakantie gegaan met onze Peugeot Partner Tepee en de MAC Box. Tot onze volle tevredenheid. Voordelen zijn dat je én sneller kunt opschieten op de snelwegen dan met een caravan én kunt genieten van het comfort van een camper zonder dat je bakken met geld kwijt bent.

We hebben op drie verschillende plaatsen gekampeerd en daarbij steeds de Vaude Drive Base opgezet (zie foto). Het voordeel van deze zeer snel op te zetten tent is dat je daarin je bagage kwijt kunt als je met de auto op stap gaat. De tent blijft gewoon staan wanneer je met de auto wegrijdt. Voordelen van de tent  zijn ook dat je meer privacy hebt en een beschutte en droge zitplaats als het weer wat minder is (en dat was soms het geval deze zomer). Als je de avond voor vertrek de tent al inpakt ben je de volgende ochtend supersnel weg.

Eén opmerking: je kunt niet rijden terwijl het bed is uitgeklapt, tenminste niet met een Peugeot Partner Tepee. Met een verlengde VW Caddy kan dat wel, denken wij. Overigens is het uit- en inklappen van het bed niet veel werk.

We hadden trouwens nogal wat bekijks en jaloerse blikken als we op een parking stonden en in onze klapstoelen zaten met een lekker gekoeld drankje in de hand. We hebben het systeem de nodige keren uitgelegd!

Kortom: complimenten voor je product. We hopen er nog jaren van te kunnen genieten.

December 2014.

Trix Gijsel & Gerben Dijkstra


Referentie Marie, België:

Dag Edzo,

Ik wilde je nog even laten weten dat alles goed gaat mijn mijn Volkswagen Transporter T5 camper en dat ik er ontzettend tevreden van ben. Ik heb er al enorm veel plezier aan gehad en het is fijn dat alles zo netjes is afgewerkt.

Ik ben inmiddels alle flyers al kwijt aan vrienden en voorbijgangers die de MacBox een geniaal idee vinden en zelf ook interesse hadden. Hopelijk krijg je dus nog veel aanvragen.

Ik prijs de MacBox alleszins aan als mensen informeren. En als je wil dat ik nog wat flyers in mijn bus steek om uit te delen mag je er altijd opsturen.

Nog eens bedankt en veel succes met de verkoop.

Groetjes,

Marie, B2600 Berchem, België  23/08/2014


Jarenlange ervaring in camperbouw

Edzo de Jonge, eigenaar en oprichter van ons bedrijf 3DotZero Automotive bv, kwam begin 2009 op het idee van de Minicamper/CampUniQ omdat hij vaak vraag had naar een compacte camper voor een aantrekkelijke prijs.

In 2014 merkte hij dat er niet altijd behoefte was naar een compleet ingebouwde minicamper en kwam hij met de maatwerk modulaire MACBox minicamperbox waarmee je je bestelauto/combo/MPV in een oogwenk omtovert in een complete Minicamper en weer terug. Kort daarna werd het assortiment camperboxen uitgebreid met 6 verschillende modellen robuuste gepatenteerde QuQuQ camperboxen. Sinds 2018 is het assortiment verder uitgebreid met de in eigen beheer ontwikkelde MicaBox met naast keuken- en bedmodule ook zit- en ligruimte in de Minicamper.

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen

Graag nodigen we u uit om uw verhaal en uw mooie foto’s aan ons te mailen. Als dank voor uw inspanning ontvangt u bij uw volgende accessoires bestelling een aantrekkelijke korting!