Contact en route

Wilt u bij ons langskomen om een MacBox, QuQuQ of Micabox te bekijken? Maak dan even een telefonische afspraak. 

3DotZero CamperBox Concepts B.V.
Kantoor (geen bezoekadres):
Floris V Dreef 23, 1261 ZH, Blaricum
KVK nr: 54574285
Tel: +31 (0)35 603 50 18
Mobiel: 06-53 488 232
Email: info@minicamper.nl

Werkplaats, Bezichtingen & Goederen adres:
Dorresteinweg 86 HAL-D
3763 LL Soest
Tel. +31 (0)35 603 50 18

Bellen is sneller

Geachte bezoeker,

Onze ruime ervaring heeft inmiddels bewezen dat de communicatie via de E-mails vaak onnodig veel tijd kost en hierdoor vertragend werkt.

Graag willen wij u snel van dienst zijn om u te helpen en te adviseren, daarom is het beter om 3 of 4 minuten lang te telefoneren dan 3 of 4 dagen lang E-mails heen en weer te sturen!

Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.

+31 (0)35 603 50 18
+31 (0)6 53 488 232

Langere levertijd i.v.m. schaarste

Zoals iedereen het nu merkt, zorgt de Covid-19 pandemie voor wereldwijde verstoringen. Het begin van deze pandemie zorgde voor onzekerheid in onze branche. Echter hebben we toen snel gemerkt dat juist onze branche sterker uit deze crisis komt.

De afgelopen maanden hebben ons geleerd dat de markt nog volop in beweging is. We hebben te maken gehad met de economische gevolgen van deze pandemie. Om een paar voorbeelden te noemen:

• Tekort aan containers vanuit het Verre Oosten
• Langere vaartijden en extreem hoge transport tarieven
• Tekort aan grondstoffen
• Vertraagde productie vanuit toeleveranciers door maatregelen rondom Covid
• Verstoorde productieprocessen als gevolg van tekort aan arbeidskrachten
• En vrij recent, de blokkade van het Suez kanaal, waardoor enorme vertragingen ontstaan

Met deze problemen in ons achterhoofd proberen we onze basis voorraad zo hoog mogelijk te houden. We zien ook een enorme toename van de vraag naar onze producten, een vraag die zelfs onze meest positieve verwachtingen overtreft.

Helaas lopen ook wij tegen de wereldwijde problemen aan van toelevering. Niet alleen Verre Oosten artikelen worden schaars, ook onze Europese toeleveranciers voor met name onze CamperBox Systemen hebben moeite het tempo van de vraag te volgen, waardoor de levertijden aanzienlijk oplopen!

Het gevolg is dat we zullen moeten wennen aan schaarste en onzekerheid. Dit is een situatie die we lange tijd niet gekend hebben. Wij proberen dagelijks te schakelen en te zorgen dat we zoveel als mogelijk de vraag kunnen volgen. Helaas zijn we vaak afhankelijk van de informatie die we vanuit onze toeleveranciers krijgen.

We vragen uw begrip in deze uitzonderlijke tijden. We geven u het advies tijdig te bestellen. We denken en plannen graag met u mee. We kijken ernaar uit dat de economie weer open gaat en we weer heerlijk op reis en vakantie kunnen!

Met vriendelijke groet,
Het 3DotZero Team.

Wij staan op de Camperbeurs 2021 in Hardenberg

Camperbeurs Evenementenhal Hardenberg 2021
Vrijdag 24 t/m zondag 26 september
Standnummer: 429
Openingstijden: 10.00 uur tot 17.00 uur
Bekijk de website >

Jarenlange ervaring in camperbouw

Edzo de Jonge, eigenaar en oprichter van ons bedrijf 3DotZero Automotive bv, kwam begin 2009 op het idee van de Minicamper/CampUniQ omdat hij vaak vraag had naar een compacte camper voor een aantrekkelijke prijs.

In 2014 merkte hij dat er niet altijd behoefte was naar een compleet ingebouwde minicamper en kwam hij met de maatwerk modulaire MACBox minicamperbox waarmee je je bestelauto/combo/MPV in een oogwenk omtovert in een complete Minicamper en weer terug. Kort daarna werd het assortiment camperboxen uitgebreid met 6 verschillende modellen robuuste gepatenteerde QuQuQ camperboxen. In 2018 is het assortiment verder uitgebreid met de in eigen beheer ontwikkelde MicaBox met naast keuken- en bedmodule ook zit- en ligruimte in de Minicamper. In 2021 hebben wij ons assortiment camperboxen verder uitgebreid met de Reimo Camperboxen.